michellle van derpalm

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van michellle van derpalm en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  michellle van derpalm heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  vlieland en de andere werkweken waren echt geweldig.

  vlieland en de andere werkweken waren echt geweldig. ik zat in de klas bij Eva, Nicole, Denise, Christy, Caroline, Huidert-Jan, Laurens, Sabrina, Bas, Cecile, Nathalie, Ilse, Hans-Paul, Frans voor de rest weet ik geen namen meer. mevrouw Hollebrand en meneer Swaab waren mijn favo's

  Rotterdamse Schoolvereniging, 1989

  Ik heb maar een jaar op deze school gezeten.

  Ik heb maar een jaar op deze school gezeten. 4 en 5 havo in een jaar gedaan en geslaagd. Het was er erg gezellig en knus. ik kan me nog goed de biologielessen herinneren van een klein vrouwtje met rood haar. ze praate ongelofelijk snel. Was wel altijd er gezellig achterin met hanneke en inger.

  Albeda College, 1999

  Ik zat bij Chappie in de klas en bij Shirley, Nancy, Moniek, Danielle, Natasia,en natuurlijk mijn beste vriendin Daphne.

  Ik zat bij Chappie in de klas en bij Shirley, Nancy, Moniek, Danielle, Natasia,en natuurlijk mijn beste vriendin Daphne. Het was een leuke school waar ik het erg naar mijn zin heb gehad. Met veel leuke leraren zoals meneer Levey en meneer Tuinman meneer Nulle en mevrouw Weijers maar ook de minder leuke zoals meneer Faber met zijn grote borstelwenkbrauwen en meneer van Tiggelen die altijd riep: holle vaten klinken het hardst en natuurlijk meneer Mulder niet te vergeten. Met zijn favo zin: Michel shut up. We noemde hem ook wel de gigeon omdat hij op een dikke duif leek

  Olympus college, 1994