Michel van Reisen

Kent 0 personen

REG_PARTNER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Michel van Reisen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Michel van Reisen heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hele goede herinneringen aan het RLS.

  Hele goede herinneringen aan het RLS. Het moeras, de B(uiten)L(es) A(ctiviteiten), de culturele avonden, feestavonden, Feestcommissie, voetbal/volleybal en basketbal toernooien, de kneuterigheid van de noodlokalen. Tja en welke namen komen er zo naar boven (ik hou niet van alleen achternamen maar anders wordt t wel heel lang: Hietbrink, Van Til (Eng & nat), Koster (FR), de Leeuw (eng), Olieroock en andere gymleraar Han ... , Spijker (Gesch), Popma (ak), De Groot (Fr), Bosman (wis), van Buytenene (ak), Wijnands (ak), Pietersen (eng en gesch), de Groot (muziek), reitsma (bio), Van Tol (concierge)

  Rijnlands Lyceum Sassenheim, 1977

  Vele goede herinneringen aan zowel leraren (Mevr.

  Vele goede herinneringen aan zowel leraren (Mevr. Van der Veer, Meneer en Mevrouw Laugs, Meneer Theunissen, Meneer Strik) als het spelen op schoolplein (knikkeren, voetballen met tennisballetje, tikkertje, etc etc) kortom een prachtige tijd. Uiteraard ook eigenlijk alleen maar goede herinneringen aan iedereen uit de klas

  Beekbrug, 1970

  ?