Michel van der Linden

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Michel van der Linden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Michel van der Linden heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Reis naar Euro Disney natuurlijk.

  Reis naar Euro Disney natuurlijk. mijn Klas van de Mavo, 1999-2000 Examen, was wel de beste. heb echt een geweldige tijd gehad met de jongens ; Jerry, Dennis, Sime, Arnold, en natuurlijk mijn goede vriendin Tamara :). de leraren waren echt cool daaro, met name Marcel Bene, Jurgen Vos, en nog vele anderen. echt een top school was het toen

  Sint Montfort College, 1996

  dit is zo lang geleden.

  dit is zo lang geleden. even denken. ik vond de leraren altijd wel aardig. ik weet nog goed dat onze klas in twee werd gedeeld. een a en een b groep. ik zat in B. wat mij altijd bijblijven zal, is dat een klasgenoot (Ramon Hoogendoorn) ging verhuizen in groep na onze werkweek, in groep 7. dat was iets waar onze klas (de meeste jongens) het nog het hele jaar over hadden. ik hoop dat oud klasgenoten me kunnen bereiken via deze site, want de meeste van ons hebben na de basisschool contact met elkaar verloren. oh, en de coolste leraren waren wel leo (kurvers) lydia (gotchin) en Arie (Bakker)

  Dubbelspoor, 1987

  ?