michel van der Kraats

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van michel van der Kraats en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

  michel van der Kraats heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ja moeilijk te zeggen hoor.

  Ja moeilijk te zeggen hoor. Peerenboom, Bonus en die geflipte warenkennis leraar Beye of zo iets. Wat had ik de pest aan die man.( en hij ook aan mij) Ik zat samen in de klas met richard gaarthuis en martin scheafer. Er was een stel in de klas die verkering hadden, maar namen weet ik niet meer.

  2004, michel van der Kraats

  Goede herinneringen aan de Heer steenhoven(?) voor praktijk koken en Aalbers.

  Goede herinneringen aan de Heer steenhoven(?) voor praktijk koken en Aalbers. Ook altijd met veel plezier naar engels geweest. Ik ben helaas niet zo goed in het onthouden van namen. Na het lezen van sommige andere leerlingen moest ik inderdaad even terug denken aan dhr van Ingen en de wiskunde leraar Vercouteren. Ik weet dat er een huub in onze klas zat, maar verder...

  2004, michel van der Kraats

  ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit meer aan deze tijd heb terug gedacht.

  ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit meer aan deze tijd heb terug gedacht. via een vriend kwam ik op deze site . Toen ik een aantal namen voorbij zag komen kwamen er toch wel weer wat herineringen naar boven. Het feest toen we van openbare lagere school 5 omgedoopd werden tot de Dubbeldekker, het school reisje in de 6e klas met als afsluiting een generale repetitie van het song festival dat we op de afsluit avond zouden hebben.. Ik ben veel omgegaan met Rene, Anton, Cor.

  2004, michel van der Kraats
  ?