Michel Nas

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Michel Nas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Michel Nas heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  vage herinneringen.

  vage herinneringen. Juffrouw Koster, lange statige dame. Herinner mij ook juffrouw Nellie. School vlak bij huis. Ik woonde toen aan de Noorderstraat 2a waar ik ook geboren ben. Moet nog ergens een klassefoto hebben die ik gauw probeer op deze site te plaatsen.

  2010, Michel Nas

  was daar een "vreemde eend in de bijt".

  was daar een "vreemde eend in de bijt". Mijn ouders wilden niet dat ik de 6e klas in Dieren deed. Daarbij waarschijnlijk aangemoedigd door mijn volle neef (wel een stukje ouder!) Jan Schoonwater die ook onderwijzer aan deze school was. Prima voorbereiding geweest op de Mulo. Vooral goede herinneringen aan mr. Benneker. Was wel een "eenzaam" jaar. Als enige Dierenaar op deze school en elke dag in mijn uppie over de Dijk van en naar school.

  2010, Michel Nas

  Juffrouw (Agnes)Beuwer (die later met mr.

  Juffrouw (Agnes)Beuwer (die later met mr. Schipvaart trouwde), de meesters Jocker (kon heel goed vertellen) en Schipvaart (bracht ons heel veel discipline bij) en uiteraard mr. Smits, de Soetang. Ook de Franse (bij)les bij mr. Smits ontaardde meestal in chaos. Ik ben in 1955 naar de jongensschool in Doesburg gegaan omdat mijn ouders mij een jaar bij mr. Smits wilden besparen. Heb in Doesburg de 6e klas gedaan bij een prima onderwijzer, de heer Benneker.

  2010, Michel Nas
  ?