Ontdek PLUS

Michel Arts

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Michel Arts en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Michel Arts heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Toen ik met de studie begon had ik het idee om me te specialiseren in digitale techniek en datacommunicatie.

    Toen ik met de studie begon had ik het idee om me te specialiseren in digitale techniek en datacommunicatie. Maar de colleges van Scharten en Jeuken maakte mij enthousiast voor de theorie van het elektromagnetisch veld en de toepassing hiervan in de microgolftechniek en bij het ontwerpen van antennes. Bij Jeuken ben ik in 1992 dan ook afgestudeerd. Helaas is hij in 1998 overleden. De wekelijkse besprekingen met hem tijdens het afstuderen verliepen altijd in een gemoedelijke sfeer. Verder ben ik ook lid geweest van de Eindhovense Studenten Radio Amateur Club (ESRAC) en heb twee jaar in het bestuur van die club gezeten. Een aantal mensen uit die tijd (oa. Stefan Roijers, Martijn Hijdra, Aurelio Bellussi en Rob Smets) zie ik nog regelmatig.

    TU Eindhoven Electrotechnie..., 1987

    Wat mij is bijgebleven is dat de invloed van de kerk op een katholieke school groter was dan nu.

    Wat mij is bijgebleven is dat de invloed van de kerk op een katholieke school groter was dan nu. In de eerste klas had ik les van zuster Patricia. Op dinsdagmorgen moesten we verplicht naar de kerk bij pastoor Lips. Rond 1980 waren er een aantal (aangestoken) branden in de Peelparel. Het laatste halfjaar van de zesde klas zaten we daarom in een noodlokaal. Kon ik alvast wennen aan het BBC :-). De branden zijn, voor zover ik weet, nooit opgehelderd. In de zesde klas moesten we om de beurt met z'n twee-en brigadieren. Ik deed dat samen met Matje Krekels. Als er iemand overstak zonder dat we op de weg stonden en onze borden omhoog hielden werd de overtreder "opgeschreven". Zijn of haar naam werd in de klas op het bord geschreven. Als iemand vaak "opgeschreven" werd kreeg hij of zij strafwerk.

    De Peelparel, 1975

    Wat ik me nog van het examenjaar herinner is dat er een gelegenheidsband was.

    Wat ik me nog van het examenjaar herinner is dat er een gelegenheidsband was. Hierin zaten oa. Gerard Verhaegh (gitaar), Ronald Seerden (keyboard ?) en de zangeressen Claudia Baladron en Evelyne Derks (als ik me niet vergis). Ze speelden covers maar volgens mij hadden ze ook een nummer dat door Ronald geschreven was. Ze traden op tijdens het examenfeest bij Apollo maar ook tijdens de examenstunt (de intocht van de nieuwe rector). De stunt op 4 atheneum is mij ook bijgebleven. We hadden toen Theunissen voor duits. Hij moest echter invallen in de examenklassen voor Vos die ziek was. Wij kregen een onervaren juffrouw (weet niet meer hoe ze heette). Een aantal mensen uit de klas had tijdens de pauze het proefwerk voor de proefwerkweek uit haar tas gehaald, gekopieerd en aan iedereen uitgedeeld. Het proefwerk duits was nog nooit zo goed gemaakt. Verder schreef ik op het BBC mijn eerste computerprogramma's in BASIC op de TRS-80. Er stonden er maar liefst zeven in het computerlokaal. Van conrector Jacobs kon je toestemming krijgen om ze te gebruiken tussen de middag. Behalve ik waren ook oa. Wim Peeters, Pieter Vaessen, John van de Hombergh, Twan van Osch en Frank Leenders er regelmatig te vinden.

    Bouwens van der Boijecollege, 1981