michael vanmaalsen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van michael vanmaalsen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  michael vanmaalsen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  beste herinnering waren de modeshow van de school en die we mochten lopen voor Hardie´s.

  beste herinnering waren de modeshow van de school en die we mochten lopen voor Hardie´s. Veel zenuwen, want er zaten allemaal BN-ers maar toen we weer achter de coulisen waren wilden we allemaal toch wel weer op!! Ben benieuwd naar hoe het met bv Belinda en Claudia uit R´dam is. Ik zat verder in de klas met nog 2 jongens, buiten de meiden, Leon (lang donker haar) en een jongen met een strijkijzer geknipte kuif (stoer en rock& roll). De school was niet wat ik er van had verwacht, maar zal ik nooit vergeten.

  2003, michael vanmaalsen

  in de tussenuren lekker naar Scheveningen (vele uren bij Hommerson) Schoolfeestjes erg leuk.

  in de tussenuren lekker naar Scheveningen (vele uren bij Hommerson) Schoolfeestjes erg leuk. Toffen informatica leraar, lerares econiomie. (Te) lieve lerares spaans.

  2003, michael vanmaalsen

  Was ook maar een jaartje, net als Edje Spaans (op wiens zus ik stiekum verliefd was destijds! maar niet doorvertellen hoor!!!) mooi tijden in de polder, en bij Joop S.

  Was ook maar een jaartje, net als Edje Spaans (op wiens zus ik stiekum verliefd was destijds! maar niet doorvertellen hoor!!!) mooi tijden in de polder, en bij Joop S. thuis met de hele bende. Statige school met flutbijgebouwtjes!!!

  2003, michael vanmaalsen
  ?