michael vandapperen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van michael vandapperen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  michael vandapperen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  begon toen de school nog zat in de rome straat.

  begon toen de school nog zat in de rome straat. 1e klas, altijd opkijken naar die 4e klassers. als ik er nu aan denk leken het wel hippies haha. Weet niet echt meer namen van vrienden. kom ik nog wel op. toen de verhuizing naar de zwemmerslaan Altijd lol. met die dikke leraar engels, van de wille. die ik op een sportdag een keer jumbo noemde.. moest rennen voor mijn leven. helemaal toen er een stier die ontsnapt was op het veld ronddwaalde. mocht overigens wel elke keer een broodje gezond halen voor hem. leraar v/d leden, handenarbeid, zijn vrouw gaf later engelse les. Ik had altijd een zwak voor haar. . Toen de les in de drukkerij, de degelautomaat was mijn favoriet, les van dhr. vermeulen... die heb ik nog eens zijn broek met smeerolie volgespoten... als ie dat eens wist... maar wat een lol aldaar. Kwam op deze site ook erwin hagebout tegen. Die krulle bol. was een goeie vriend van me. Ben benieuwd of ie nog steeds die vriendin heeft die bij de stomerij werkte. samen op het brommertje haha Helaas het overlijden van onze zeer geliefde offset leraar meegemaakt. Heerlijke man, dhr. Heidt. Had altijd van die mooie verhalen. En dan de beginperiode van computers, in de zetterij. De leraar met de pijp, Dhr, Bach. tsjonge, heerlijke tijd gehad op die school. vriendinnen, tsja... ging altijd wel achter de meiden aan. Thera, petra, monique. Die zullen wel gedacht hebben. Heb thera nog eens in zandvoort gezien, herkende haar meteen, leuke meid geworden. Els vleeshouwer, werd altijd veel gepest in onze klas. Was best een aardige meid. ben benieuwd hoe het nu met haar gaat. Nicolai de Boer, goede jeugdvriend. veel mee gedaan, nog eens een schaar in zijn wang geprikt... oeiii wat was ie kwaad.. Ik denk altijd met veel plezier terug aan die tijd. Altijd leuk geweest. op die enkele dagen na dan.. ach pubertijd zal ik maar zeggen. heb nu een eigen bedrijf in electronische beveiligin en telecommunicatie. best leuk. begonnen in 1992. gescheiden, wel twee kinderen, 1 meid, nu 12, en een zoon van 8. woon in heemstede.

  2004, michael vandapperen

  altijd lol.

  altijd lol. met die dikke leraar engels, van de wille. die ik op een sportdag een keer jumbo noemde.. moest rennen voor mijn leven. helemaal toen er een stier die ontsnapt was op het veld ronddwaalde. mocht overigens wel elke keer een broodje gezond halen voor hem. leraar v/d leden, handenarbeid, zijn vrouw gaf later engelse les. Ik had altijd een zwak voor haar. . Toen de les in de drukkerij, de degelautomaat was mijn favoriet, les van dhr. vermeulen... die heb ik nog eens zijn broek met smeerolie volgespoten... als ie dat eens wist... maar wat een lol aldaar. Helaas het overlijden van onze zeer geliefde offset leraar meegemaakt. Heerlijke man, geloof dhr. Heidt. Had altijd van die mooie verhalen. En dan de beginperiode van computers, in de zetterij. De leraar met de pijp, Dhr, Bach. tsjonge, heerlijke tijd gehad op die school. vriendinnen, tsja... ging altijd wel achter de meiden aan. Thera, petra, monique. Die zullen wel gedacht hebben. Heb thera nog eens in zandvoort gezien, herkende haar meteen, leuke meid geworden. Els vleeshouwer, werd altijd veel gepest in onze klas. Was best een aardige meid. ben benieuwd hoe het nu met haar gaat. Nicolai de Boer, goede jeugdvriend. veel mee gedaan, nog eens een schaar in zijn wang geprikt... oeiii wat was ie kwaad.. Ik denk altijd met veel plezier terug aan die tijd. Altijd leuk geweest. op die enkele dagen na dan.. ach pubertijd zal ik maar zeggen.

  2004, michael vandapperen

  begon toen de school nog zat in de rome straat.

  begon toen de school nog zat in de rome straat. 1e klas, altijd opkijken naar die 4e klassers. als ik er nu aan denk leken het wel hippies haha. Weet niet echt meer namen van vrienden. kom ik nog wel op. toen de verhuizing naar de zwemmerslaan.

  2004, michael vandapperen
  ?