Bekijk het volledige profiel van Micha Halsema-Klei en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Micha Halsema-Klei heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik heb alleen in de eerste en ...

Ik heb alleen in de eerste en tweede klas van deze school gezeten, omdat wij verhuisden naar De Schooten. Als ik terugdenk aan de Karel Doormanschool denk ik vooral terug aan juffrouw Beukema, de juf met de lange vlecht. Verders ook aan Caroline Steijn, met wie ik heel lang bevriend ben geweest. Ook aan Karin Hofland, Renate van Riessen en Cora.

2003, Micha Halsema-Klei

Wij hadden nog les aan de Van ...

Wij hadden nog les aan de Van Baerlestraat en de PC Hooftlaan, het oude statige gebouw. Wat hebben we daar een leuke tijd gehad en heerlijke stokbroodjes filet american (hm de beste). Verder onze reis naar York. Aan deze tijd heb ik twee supervriendinnen (Petra en Carin) overgehouden.

2002, Micha Halsema-Klei

Ik zou mijn schooltijd op het ...

Ik zou mijn schooltijd op het Nieuwediep zo overdoen. Heb er leuke herinneringen aan overgehouden. De Franse les van mevrouw Verhoeven (nu woonachtig in Nijmegen) en Duitse les van Klaas Kok in de boetjes naast de Molukkenstraat. Ook waren de schoolreisjes naar Luxemburg en Berlijn top. En dan het struinen door het park, snoepjes kopen in het kleine sigarenwinkeltje in de Ceramstraat of in de kleine supermarkt even verder. Groetjes aan alle bekende leerlingen en leraren.

2002, Micha Halsema-Klei
?