Merijn Hagen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Merijn Hagen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Merijn Hagen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op de GSG gezakt voor de havo, dus op het ROC de vakken wiskunde en economie opnieuw gedaan, met (gering) succes deze keer.

  Op de GSG gezakt voor de havo, dus op het ROC de vakken wiskunde en economie opnieuw gedaan, met (gering) succes deze keer... Geen school waaraan je gouden herinneringen overhoudt, maar de leraren waren wel tof en ach, 't was maar voor een paar uurtjes in de week...

  Roc Kop van Noord Holland, 2003

  In de derde blijven zitten.

  In de derde blijven zitten. In het tweede 3-havo-jaar werd het eigenlijk pas echt leuk. Voor een aantal leraren heb ik echt wel bewondering: de gehele sector Nederlands (vooral de heren Visser en Uijlenbroek zal ik niet snel vergeten), meneer Vries, mevrouw Verdel, meneer De Rave, en nog wel een aantal... De werkweek (weinig werk, veel week) naar Brussel met Zevenbergen en Aartsen was werelds! Ondanks dat ik zakte voor het examen in de vijfde was het een mooie tijd... Enigszins met pijn in het hart afscheid genomen van de GSG.

  Gemeentelijke Schagen, 1997

  De Boet was heel leuk, net als de leerkrachten.

  De Boet was heel leuk, net als de leerkrachten. De meeste klasgenoten heb ik al jaren niet meer gezien; da's wel jammer eigenlijk...

  De Boet, 1989

  ?