Bekijk het volledige profiel van Merel Visscher en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Merel Visscher heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Een ouderwetse, katholieke sch...

Een ouderwetse, katholieke school. Lange gangen, enorm voor een brugpieper.

2007, Merel Visscher

Niet zo veel goede herinnering...

Niet zo veel goede herinneringen aan deze school. Ik werd gepest door twee etters (Mark en Dickie, what's in a name?), die steeds nieuwe slachtoffers vonden om te achtervolgen. Het was altijd rennen voor je leven voor en na school. Wel een ontzettend lieve juf, Wietske Winter. Zij had ook oog voor verlegen kinderen.

2007, Merel Visscher

Een geweldige school, beetje h...

Een geweldige school, beetje hippie-achtig nog. Mijn beste vriendin Tanya van toen is nog steeds mijn beste vriendin. Ook ging ik veel om met Katja van Wayenburg en Mignon van de Witteboer en Elze vd Akker. Ik heb nog veel herinneringen, ook aan de leraren. Ik kwam op school halverwege de derde klas. In de vierde klas hadden we meester Jan, die helaas overleed aan leukemie. Ik kan me nog goed herinneren hoe verdrietig de hele klas was. En meester Toby, het schoolhoofd. In de zesde hadden we meester Han, die later geloof ik naar Spanje vertrok.

2007, Merel Visscher
?