Ontdek PLUS

Menno van Veen

Kent 46 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Annen

  Bekijk het volledige profiel van Menno van Veen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Menno van Veen heeft 21 klassenfoto's en kent 46 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Tja: 'we' waren een buitenklas, ook een beetje een buitenbeentje als klas.

  Tja: 'we' waren een buitenklas, ook een beetje een buitenbeentje als klas. Klassefeest zelf organiseren ? Natuurlijk niet op school, directeur Toren boos & verdrietig, brief aan ouders - dat soort werk. "We gaan d'r nog even aan trekken" [Derksen], Van der Heide die onvrijwillig steeds knipoogde, Pimmetje met z'n bevlogen aardrijkskunde & natuurlijk Brinkgreve als lichtend voorbeeld voor velen.

  Rijkskweekschool voor onder..., 1963

  Tja: 'we' waren een buitenklas, ook een beetje een buitenbeentje als klas.

  Tja: 'we' waren een buitenklas, ook een beetje een buitenbeentje als klas. Klassefeest zelf organiseren ? Natuurlijk niet op school, directeur boos, brief aan ouders - dat soort werk. "We gaan d'r nog even aan trekken" [Derksen], Van der heide die onvrijwillig steeds knipoogde, Pimmetje met z'n bevlogen aardrijkskunde & natuurlijk Brinkgreve als lichtend voorbeeld voor velen.

  Pabo Meppel, 1963

  Op deze school is het me gelukt in 4 jaar het 3-jarig getuigschrift te halen.

  Op deze school is het me gelukt in 4 jaar het 3-jarig getuigschrift te halen. Met Otto Schubert heb ik nog steeds veel & goed contact. Andere mensen waarmee ik lief en veel schoolleed heb gedeeld in de klas ben ik uit het oog verloren: Sipke Piest, Henk van der Linden, Henk Soek, Jan Steinfort, Hans de Zwaan, Jan Vrieze, Bouke Schuurman, Jan Zwier Wessels Boer, Henk Tiggelaar, Margriet van Kampen, Leo Pape, Engelien Toren, Hannie van der heiden, Marlies van papenrecht, Ulla Bosman, Frans de Noo, Jannie Bilstra, Nita Schouwerwou, Liesbeth Aberson, Bineke Vermet, Liesbeth Aberson, Bineke Vermet, Jannie Jans & veel anderen ... [altijd wel geweten dat ik meer geheugen dan hersens heb] Leraren, ja die waren er ook: een onvergetelijkje indruk op mij heeft alleen dhr. Vermet [goocheltoeren tijdens algebra, moppen als intermezzo bij meetkunde ...] gemaakt, die helaas te vroeg is overleden. Meijer [chocola], Odding [boksersoren], Bommerson, Bontink, Dijkhuis, Rebel, Molenaar, Postema, Van Giessen, van der Laan .... Veel schoolliefdes ook ja, maar niet altijd - meestal niet denk ik - wederzijds, wat zeg ik veel in stilte dus geleden, maar ook dat hoort erbij

  Regionale Stad en Esch, 1959