melody frese

Kent 0 personen

NA , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van melody frese en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  melody frese heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hahaha echt leuk om jullie verhaaltjes te lezen,Natascha was vroeger echt mijn beste vriendin totdat ze van school afging,daarna kwamen Wendy en Danielle en met Youri en Annemarie heb ik ook wat afgelachen.

  Hahaha echt leuk om jullie verhaaltjes te lezen,Natascha was vroeger echt mijn beste vriendin totdat ze van school afging,daarna kwamen Wendy en Danielle en met Youri en Annemarie heb ik ook wat afgelachen... Met die gekke Salvatore en die driftige Marcel ging ik toen naar de lts, ik vond het zo verschrikkelijk om de deze school te verlaten... Annemarie en Carina met hun maffe Abba gedoe,Chris en Youri,Diny en Eva de lievertjes van de klas,Orville die niet links en rechts kon schrijven,Wendy van Bezooyen heb ik nooit meer gezien!Ben benieuwd wat iedereen nu doet qua werk of leven,ik ben moeder van een zoontje van 13maanden.Het lijkt me leuk om eens een reunie te organiseren,wie wil dat ook? Laat je maar horen!!! xxx Mel

  St. Aloysiusschool, 1982

  ?