Melissa Steging

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Melissa Steging en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Melissa Steging heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik volg nu creatieve therapie hier en het is echt een superopleiding!Het eerste jaar op kot gewoont in Hasselt samen met mn beste vriendinnetje An die op het einde van het schooljaar een prachtige dochter kreeg: Lena! Nu woon ik samen met mijn ventje in M

  Ik volg nu creatieve therapie hier en het is echt een superopleiding!Het eerste jaar op kot gewoont in Hasselt samen met mn beste vriendinnetje An die op het einde van het schooljaar een prachtige dochter kreeg: Lena! Nu woon ik samen met mijn ventje in Mechelen! Kloop stage bij psychiatrisch ziekenhuis in Sleidinge. Als ik afgestudeerd ben in de zomer ga ik eindelijk werken!

  Provinciale Hogeschool Limburg, 2004

  Ik was hier een week op uitwisseling en kwilde al niet meer terug naar NL! Ik voelde mij volledig thuis en besliste om een jaar te blijven! Ik had de mogelijkheid om mijn diploma te halen.

  Ik was hier een week op uitwisseling en kwilde al niet meer terug naar NL! Ik voelde mij volledig thuis en besliste om een jaar te blijven! Ik had de mogelijkheid om mijn diploma te halen...en dat is nog gelukt ook!!Ik heb zelfs een belgisch vriendje aan dit avontuur overgehouden en wil nog graag in belgie verder studeren!

  Katholieke Hogeschool Meche..., 2003

  T beste was toch wel mn uitwisseling int 3de jaar nr Mechelen! Toch heb ik t wel naar mn zin gehad op st joost hoor! Alleen van de organisatie klopt niets!Kunnen ze nog heel wat van belgie leren!!.

  T beste was toch wel mn uitwisseling int 3de jaar nr Mechelen! Toch heb ik t wel naar mn zin gehad op st joost hoor! Alleen van de organisatie klopt niets!Kunnen ze nog heel wat van belgie leren!!

  Kunstacademie St Joost, 2001

  ?