Melinda Lechner

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Melinda Lechner en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Melinda Lechner heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  de zandbak, en later toen de school afgebrand was (ik zat toen al op Onze Wereld) het skateboarden met Donovan, dat ging erg goed op al dat kale beton!.

  de zandbak, en later toen de school afgebrand was (ik zat toen al op Onze Wereld) het skateboarden met Donovan, dat ging erg goed op al dat kale beton!

  Kleuterschool Bombadil, 1973

  heb 2 jaartjes rondgelopen.

  heb 2 jaartjes rondgelopen. helaas geen propedeuse gehaald, wel veel praktijkervaring opgedaan met de PG's. helaas waren er een aantal docenten die vonden dat je als doublant had gefaald. ook een aantal docenten die eigenlijk meer met hun eigen toko bezig waren dan met lesgeven. de praktijklessen op de HTS waren erg gezellig. kan in ieder geval wat aan elkaar lassen (nou... bakken)

  Haarlem Business School , 1988

  ik heb de verkorte cursus na mijn HAVO gedaan.

  ik heb de verkorte cursus na mijn HAVO gedaan. 1 jaar afzien! vooral de 365 gedicteerde vragen en antwoorden voor bedrijfseconomie... het mondelinge examen economie leek wel een 3e graads verhoor. toch een hoop lol gehad met warenkennis

  lagere detailhandelsschool, 1987

  ?