Melanie van Lobberegt

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Melanie van Lobberegt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Melanie van Lobberegt heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Bak, lieve juf! Ik heb alleen in het eerste jaar van deze school gezeten, daarna zijn we verhuisd van Amsterdam naar Zwaag (Hoorn).

  Juffrouw Bak, lieve juf! Ik heb alleen in het eerste jaar van deze school gezeten, daarna zijn we verhuisd van Amsterdam naar Zwaag (Hoorn). Herinneringen aan deze school zijn de hele grote trap, de slinger aan de wand met allemaal nieuwe woorden die je leerde. Met kerst had juffrouw Bak een poster met luikjes en elk kind mocht een dag een luikje openen en daar zat dan een chocolaadje. Apenkooien met gym. Vriendinnen waren Tamara, Mirella, Martijn en Jeroen. Ik kan me ook ene Alex herinneren en Sharon.

  Koningin Wilhelmina School, 1980

  Zonnekoeken en een liedje zingen voordat je aan je zonnekoek mocht beginnen.

  Zonnekoeken en een liedje zingen voordat je aan je zonnekoek mocht beginnen. Juffrouw Sjaan, lieve juf. Volgens mij hadden we als afscheid een toneelstukje opgevoerd als kleuters, Assepoester. Vriendinnetje Tamara was Assepoester en Tommie(?) mocht de prins spelen. Ik was een van de boze stiefzusters, maar helaas gingen we op vakantie en werd mijn rol aan iemand anders gegeven, haha. En ja het bezoek van Dusty, het lepeltje toen de Beatrix gekroond werd. Bezoek Brandweer met de hele school, mijn vader werkte daar. Mijn vriendinnetje was Mirella en kan me ook nog Esther herinneren (buurmeisje), die zat een klas hoger. En natuurlijk mijn vriendjes Martijn & Jeroen.

  Christelijke Kleuterschool ..., 1978

  Wederom leuke tijd gehad.

  Wederom leuke tijd gehad. Weinig lesuren, veel gefeest in Adam. Gewoond op een zolderkamertje met Chantal. Naast studie veel gewerkt voor de A'damse brandweer. Met pieper op zak in de collegebanken, haha. Nog steeds contact met mijn studiegenootjes Anneloes, Monique, Mariska, Elise, Arjen

  Universiteit van Amsterdam ..., 1993

  ?