Melanie Davids

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Melanie Davids en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Melanie Davids heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Ik heb een jaar mavo gedaan op het marcuscollege en door persoonlijke omstandigheden ben ik naar de hoeksteen gegaan, lbo.

  Ik heb een jaar mavo gedaan op het marcuscollege en door persoonlijke omstandigheden ben ik naar de hoeksteen gegaan, lbo. onzettende leuke tijd gehad, veel gelachen met femke, debbie, esther, diana en mathijs.

  2004, Melanie Davids

  Verpleegkundige opleiding.

  Verpleegkundige opleiding. Ik zat in hoorn op school en werkte op Leekerweide, erg leuke tijd gehad. Met klasgenoten zoals yvette, karin enz. Met hun heb ik nog steeds veel contact. Doordat ik toch meer uitdaging wilde in mijn werk ben ik een eenjarige opleiding gaan doen tot psychiatrisch verpleegkundige wat me erg goed bevalt.

  2004, Melanie Davids

  Het waren leuke klassen waar ik in heb gezeten.

  Het waren leuke klassen waar ik in heb gezeten. Leuke maffe leraren. In drama was ik niet zo goed, vond ik wel erg leuk om te zien. AVV vond ik erg leuk, daar heb ik een keer vast gezeten in de lift. Ik werd gefilmd in de lift, deuren gingen dicht, ik ging naar beneden en kwam niet meer terug. Klasgenoten van toen waren mathijs, johanna, sylvia, inge, naomi, marina, de 3 heidis en nog veel meer. Ik heb een toptijd gehad met veel leuke herinneringen!

  2004, Melanie Davids
  ?