Meindert van Rijs

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Meindert van Rijs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Meindert van Rijs heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb bijzonder goede herinneringen aan deze school.

  Heb bijzonder goede herinneringen aan deze school.Zes leerkrachten ( 2 juffen en 4 meesters )Ontzettend veel gelachen. Na schooltijd volleyballen met collega's uit de buurt,bijna geen vergaderingen, aardige leerlingen, Knakkie-Knoedelfeest,handbal in de Frieslandhal.Poonaise in de gang ( zomaar midden in het jaar, 1 collega begon en iedereen sloot aan )

  Emmausschool, 1971

  meester Broekema, klas 3 en klas 5,veel op de gang gestaan, meester Wiersma,meester Kuster ( sigaren )meester Kramer en meester Wiersma ( was bijna blind )franse les voor de kinderen die naar de h.

  meester Broekema, klas 3 en klas 5,veel op de gang gestaan, meester Wiersma,meester Kuster ( sigaren )meester Kramer en meester Wiersma ( was bijna blind )franse les voor de kinderen die naar de h.b.s. zouden gaan, ontzettend veel taal en rekenen. Bijna nooit tekenen of handenarbeid. Gymlessen werden ook bijna nooit gegeven. Met 60 kinderen zwemles in de Leeuwarder Overdekte ( we kregen les van oud-militairen...veel geschreeuw en gemopper ) Als echte zwemmer vond ik die lessen leuk, maar er waren kinderen die er nachtmerries aan over hielden.

  Sint Thomasschool, 1957

  ?