Meindert Eijgenstein

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Meindert Eijgenstein en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Meindert Eijgenstein heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Als mees meindert, zeven heerlijke jaren gehad op deze school.

  Als mees meindert, zeven heerlijke jaren gehad op deze school. Heb daar net als de kinderen mijn jeugd doorgebracht kan ik wel zeggen. Heerlijke collega's. Fijne directeur (Max de Vries) met een gezin waar je altijd welkom (Ank!)was en van wie ik veel heb geleerd. Mooiste herinneringen: de schoolkampen, de open haard (als jullie weg waren!),de speur- en wandeltochten in de natuur die we toen nog om de hoek hadden. Ik kom nog veel oudleerlingen tegen, en wat wonen er nog veel in ALmere!

  De Ark, 1978

  Ik was als meester meindert de eerste directeur en heb zeven gouden jaren, toffe ouders, waanzinnige collega's gehad op de beste school van Nederland.

  Ik was als meester meindert de eerste directeur en heb zeven gouden jaren, toffe ouders, waanzinnige collega's gehad op de beste school van Nederland.En de kinderen ach die gingen ook wel :)

  het Kompas, 1984

  In 1991 ben ik samen met Wim en al snel ook Joke de Klimop gestart.

  In 1991 ben ik samen met Wim en al snel ook Joke de Klimop gestart. Met veel plezier kijk ik terug op die zeven jaar. De Klimop werd een bijzondere school voor speciaal onderwijs. Het meest bijzonder vond ik de sfeer, het onderlinge respect en de betrokkenheid op elkaar. De band met de ouders, die toch vaak in het onderwijs teleurgesteld waren was goed, warm. En met de kinderen: ik was er altijd zo trots op dat ik in mijn eentje rustig met een , zelfs twee klassen over straat kon,. En als wij naar een museum gingen dan kregen we achteraf altijd complimenten over het gedrag van de kinderen en de sfeer. De vieringen waren ook altijd een hoogtepunt! Trots was ik ook op de speciale leesgroep van juf Margien die we toen hadden. In juni 1997 overleed onze zoon Wouter, 15 jaar. Er werd vanuit school erg meegeleefd dat was echt een grote steun. In januari 1998 ben ik me gaan richten op ander werk: het stichten en bouwen van basisscholen en het werken voor het bestuur. Het heeft me veel moeite gekost de school en de mensen los te laten.

  De Klimop, 1991

  ?