Bekijk het volledige profiel van meerke werter en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

meerke werter heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Ik heb maar 2 jaar op deze sch...

Ik heb maar 2 jaar op deze school gezeten 1969 was het eindjaar. Mevr. Aa kan ik mij nog herinneren, ook dat het winkeldiploma en kantoordiploma is behaald en het typediploma. Namen weet ik niet meer zo goed Helen de Lingny? Het was wel een leuke school.

2004, meerke werter

dit was een leuke school. Heb ...

dit was een leuke school. Heb bij juff. de Waard in de klas gezeten. Als je mij wilt zien , kun je bij wiepke root de foto bekijken, ik ben het meisje dat een geisha is. Daarna ben ik naar de montessorieafd. van Burg. de Vlughtschool gegaan.

2004, meerke werter

Ik heb best wel een leuke tijd...

Ik heb best wel een leuke tijd gehad op deze school,ben alleen in 1968 van school gegaan, maar toch veel sleuteldiploma`s gehaald, alleen de spreekbeurten vond ik niet leuk, de meesten zullen mij niet herinneren, was het stille meisje met het lange donkere haar. Ik kan mij wel lea rous en elly van houwelingen herinneren. Ook de hr. Sparreboom heeft een fijne indruk gemaakt. Er was ook een leraar, ik weet zijn naam niet meer, maar hij was jong en deed goed met ons mee. hier nog een paar namen van klasgenoten: Anja de Vries, Helen Korte, Annie Basjes, Elly Kleinhans, Hanna de Jong, Astrid Scholten, Silvia Koster, Hilda Nieuwenhuis,

2004, meerke werter
?