Mecheline Beckers

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mecheline Beckers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Mecheline Beckers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Mijn eerste Juf (Schilderman) werd non.

  Mijn eerste Juf (Schilderman) werd non. Huilen toen ze wegging. Door haar heb ik een dorst naar kennis gekregen en wilde altijd onderwijzers worden. Met Hr. Ticheler spaarden we bij the Post Spaar Bank - iedere week een paar gulden. Ik heb het boekje nog! Juf Pons (?) herinner ik me als een dame met een lange hals. Hr. Kloppers was een student die praktijk moest doen - hij vertelde de beste verhalen - Ali Baba. Ik keek altijd uit naar de volgende week om de rest te horen. Hij woonden in de Heutink straat.

  2007, Mecheline Beckers

  Op de fiets naar school, middag uur naar V&D, treinen naar Duitsland langs het houten klaslokaal, vond Boekhouding een verschrikking (had moeite met de leerkracht).

  Op de fiets naar school, middag uur naar V&D, treinen naar Duitsland langs het houten klaslokaal, vond Boekhouding een verschrikking (had moeite met de leerkracht). Had ook niet veel aan algebra en meetkunde (maak er sinds dien gebruik van), maar vond de hoofdleraar geweldig.

  2007, Mecheline Beckers
  ?