Maya Gorter

Kent 20 personen

DIVORCED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maya Gorter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Maya Gorter heeft 2 klassenfoto's en kent 20 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Geweldige tijd geweest! Ik heb al met al ongeveer 10 jaar gedanst bij dansschool Tuyn.

  Geweldige tijd geweest! Ik heb al met al ongeveer 10 jaar gedanst bij dansschool Tuyn. De eerste jaren in Schagen, eerst in zaal Nic Raven, later in Igesz. Voor de lessen/trainingen voor het wedstrijddansen telkens met de trein naar Den Helder, in de tussentijd op zondag helpen in Schagen. In de tijd van de autoloze zondag héél luxe met danslerares Gré meerijden naar Den Helder, zij had een ontheffing. Bij de instuif in 1977 Ronald Buiteman leren kennen, waarmee ik bijna 34 jaar getrouwd ben geweest. Helaas "moest" mijn danspartner op een gegeven moment met zijn vriendin gaan dansen, waarna ik geen danspartner meer heb kunnen vinden. Wel heb ik Frits nog 2 seizoenen geassisteerd bij de "gehuwden"-lessen in Schagen, wat altijd erg gezellig was. Al dans ik nog zelden, mijn liefde voor dansen is gebleven.

  Dansinstituut Tuyn, 1970

  Juf Brussaard, met haar, op z'n zachtst gezegd, "onaardige" trekjes, heeft m'n eerste jaren er niet leuker op gemaakt.

  Juf Brussaard, met haar, op z'n zachtst gezegd, "onaardige" trekjes, heeft m'n eerste jaren er niet leuker op gemaakt. Meester Bekebrede (4e klas} daarentegen was een schat, hij heeft het voor mij weer een beetje goed gemaakt. Lagere schooltijd was voor mij niet geweldig, veel gepest. Maar ik heb het overleefd .............

  Julianaschool Centrum, 1961

  ?