Max Loos

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Max Loos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

  Max Loos heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  eerst3 maanden mavo gehad op de 's Gravendijkwal daarna Havo.

  eerst3 maanden mavo gehad op de 's Gravendijkwal daarna Havo. Kan me daar de heer Kelder( aarderijkskunde) en onze klasse leraar nederlands Wim vam Pasen, die in Zierikzee woonde en helaas veel te vroeg overleden is, nog goed herinneren. Ik heb nog sporadisch contact met Dick v/d Laan en Anja. Weet nog wel dat de havo gevestigd was bij de het Vroezepark in Rotterdam. Ben ook nog wel eens op een reunie van de scholengemeenschap ( in Blijdorp) geweest ( zie ook bij klasse foto's)

  2004, Max Loos

  Leuke tijd gehad tijdens de ARO-Z opleiding.

  Leuke tijd gehad tijdens de ARO-Z opleiding. De ochtend parade met de geit staat me nog bij. De dipping Sonar 3-d kan ik me nog wel herinneren.De bezoekjes aan de adelborsten aldaar. Het trompetgeschal vond ik geen goede zaak. Met Maarten van Vliet, Toon Snoeck en Erik de Ruiter heb ik nog steeds contact. Leuke herinneren aan de goede tijden op de Abcoude en de Staphorst in Vlissingen. Commmandant v. Horn, en Gerritsen( oudste officier) van de Staphorst staan me goed bij. evenals de uitjes met de Dokkum.

  2004, Max Loos

  Na de HBS eerst 3 maanden mavo daarna Havo op de stadhoudersweg.

  Na de HBS eerst 3 maanden mavo daarna Havo op de stadhoudersweg

  2004, Max Loos
  ?