Max Kraaijeveld

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Max Kraaijeveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Max Kraaijeveld heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Leuke tijd, eerst de opleiding constructie-bankwerken, daarna het 4e jaar van autotechniek, en als laatste nog een jaartje verdiepen.

  Leuke tijd, eerst de opleiding constructie-bankwerken, daarna het 4e jaar van autotechniek, en als laatste nog een jaartje verdiepen. Voor mij mijn meest succesvolle school met 3 diploma's in 4 jaar. De allerbeste herinnering aan mijn "studiemaatje" Lin, directeur Snijder, concierge Bikharie, en heel veel anderen. Helaas kan ik de overige namen van klasgenoten nu niet zo makkelijk opgraven.

  2004, Max Kraaijeveld

  Heerlijke tijd, wel altijd ruzie met de leerlingen van de van Rooyenschool om de hoek, verder de onvergetelijke hoofdmeester "sprak met consumptie" Blok, meester Krommenhoek en op de naastgelegen kleuterschool de allerliefste juffrouw Mijnans.

  Heerlijke tijd, wel altijd ruzie met de leerlingen van de van Rooyenschool om de hoek, verder de onvergetelijke hoofdmeester "sprak met consumptie" Blok, meester Krommenhoek en op de naastgelegen kleuterschool de allerliefste juffrouw Mijnans. Veel leuke herinneringen aan alle klasgenootjes, maar dat zijn er teveel om op te noemen.

  2004, Max Kraaijeveld

  Het was wel een leuke tijd, al ben in na 3 jaar toch maar een andere opleiding gaan volgen.

  Het was wel een leuke tijd, al ben in na 3 jaar toch maar een andere opleiding gaan volgen. Van veel klasgenoten ben ik de naam vergeten, alleen van Hans Olierook en Jennie Smallenbroek zijn de namen blijven hangen.

  2004, Max Kraaijeveld
  ?