Bekijk het volledige profiel van Maurice Wolkers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 8

Maurice Wolkers heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

Na de zomervakantie ga ik alwe...

Na de zomervakantie ga ik alweer aan mijn derde jaar beginnen als vakleerkracht bewegingsonderwijs. Blijft nog steeds bijzonder om les te geven op de school waar ik zelf mijn basisschooljaren heb doorgebracht. Afgelopen jaar weer een leuk kamp gehad met Fred, mijn eigen leerkracht in groep 8 :) Nog even wachten en we hebben ons certificaat binnen als sportactieve basisschool en in September gaat ook de playground op het manifestatieveld open. Wordt weer een leuk jaar !

2005, Maurice Wolkers

Op de ALO. Een 5,5 is een punt...

Op de ALO. Een 5,5 is een punt, op de ALO. Laat maar zien wat je kunt, op de ALO. Is iedereen gelijk, op de ALO. Word je persoonlijkheid een dijk, boven water. Op de ALO, zie je later. Voetbal nog steeds met Dennis en Patrick in A'dam. In de almeerse vakgroep werken oa ook Casper, Bianca, Jeroen, Alex, Nienke, Arne en een aantal andere jaars.

2004, Maurice Wolkers

Deze school kwam i.p.v. de Alb...

Deze school kwam i.p.v. de Albatros. Leuke collega's leren kennen. Met enkele voetbal ik nog elke woensdag voor de lol. Wel besloten om naar twee jaar hier weg te gaan.

2004, Maurice Wolkers
?