Maurice Wijers

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maurice Wijers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Maurice Wijers heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Weet weinig meer, alleen dat ik altijd klappen kreeg van Bischop dat ik regelmatig door verstapen werd bekogeld met o.

  Weet weinig meer, alleen dat ik altijd klappen kreeg van Bischop dat ik regelmatig door verstapen werd bekogeld met o.a sleutelbossen en een flinstonepoppetje. Ben alle foto's helaas kwijt. Wie mij op klassefoto's heeft staan gaarne helpen aan deze foto's. Zat bij Juf Jacobs, Meesters Verstappen v. Gils, Rietbergen en juf Polkamp.

  2006, Maurice Wijers

  Ik heb in 1978 op de wilbert gezeten en werkte in het verpleeghuis Marienhave Warmond , door Zr Albana met haar dikke duim en voorkomen verwijderd.

  Ik heb in 1978 op de wilbert gezeten en werkte in het verpleeghuis Marienhave Warmond , door Zr Albana met haar dikke duim en voorkomen verwijderd. Dit gaf op school een behoorlijke rel. Er zijn toen nog posters opgehangen tegen zr Albana. Haar fiets hadden we opgehangen in de vlaggemast. Ben daarna begonnen in Den haag op Klavertje vier.

  2004, Maurice Wijers

  Ik was een van de weinige broeders.

  Ik was een van de weinige broeders. Werkte in Verpleeghuis Bosch en duin tot 1984. Had oa. les Van Dr v/d Berg en Mevr Meurs. Ben nu als Verpleegkundige werkzaam bij de Marine. Maar denk nog veel aan die tijd terug. Ben al de foto'van toen kwijtgeraakt.

  2004, Maurice Wijers
  ?