Maurice van der Linden

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maurice van der Linden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Maurice van der Linden heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Heel ver weg.

  Heel ver weg. Wat ik nog weet? Juf Oeke(?).... een hut onder de trap van de ingang en het oefenen van de kerstvoorstelling waarin ik als sneeuwvolkje schitterde!

  2004, Maurice van der Linden

  Ook hier weer een hele leuke tijd gehad.

  Ook hier weer een hele leuke tijd gehad. Raamplein was natuurlijk een super locatie. Altijd veel tijd op school doorgebracht me onze vaste groep (Arnoud, Peter (SWIFFIE), Jeroen, Martijn, Carolien, Patricia, Daniel e.a.). Veel leuke herinneringen aan de vrijdagen. Altijd vanaf een uur of 1 naar Cafe Monico aan het Rembrand en daarna natuurlijk happy hour in COCOS. Ook leuke herinneringen aan de introductiekampen naar de Ardennen. Eerst natuurlijk zelf ondergaan en daarna twee keer als begeleider mee geweest. Echt super! Ook het ondersteunen van het decanaat op scholen en open dagen was erg leuk om te doen. Echt super was natuurlijk de organisatie van het BI Seminar. Daar heb ik me toen helemaal voor gegeven. Echt super dat we toen met z'n allen zo'n groot evenement hebben georganiseerd. Daar denk ik nog vaak met veel plezier aan terug! Zo af en toe spreek ik nog mensen uit deze tijd. Met onder andere Arnoud, Daniel, Jeroen en Martijn heb ik nog contact. Al een aantal keer hebben we met een leuk clubje wat gegeten.

  2004, Maurice van der Linden

  Ontzettend leuke tijd gehad op deze school.

  Ontzettend leuke tijd gehad op deze school. Veel vrienden gemaakt waarvan ik er veel nog regelmatig zie. Altijd met de bus vanuit Almere naar het Gooi. Altijd vroeg op dus. Later met mijn zwarte Honda Vision scooter. Erg veel gelachen vooral het jaar dat ik samen met Marthijn en andere ben blijven zitten in 4 HAVO. De klas daarna was echt supper. Veel gefeest met o.a. Marthijn, Sander, Arti, Ramon, Jannes, Peter, Jeroen, Monique, Floor en Mireille. Vooral de sfeer op school vond ik erg leuk.

  2004, Maurice van der Linden
  ?