Maurice Houdijk

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maurice Houdijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Maurice Houdijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Juffrouw van de Post was mijn favoriet maar die werd ziek.

  Juffrouw van de Post was mijn favoriet maar die werd ziek. Invalster was mevrouw Rozendaal. Zij heeft me nog eens thuisgebracht met de auto. Ik had gezegd dat ik op mijn moeder moest wachten omdat ik naar de kapper moest. Maar dat was dus niet tijdens de lunch maar na de lesdag. Zij bracht me toen dus thuis met de auto waar mijn moeder al zat te wachten met een boterham.

  2003, Maurice Houdijk

  Bij Bea van der Sluijs op visite op haar etage in de Snelliusstraat.

  Bij Bea van der Sluijs op visite op haar etage in de Snelliusstraat. Ik was dol op haar. Alhoewel ik scheikunde een erg vaag vak vond. Van Eijk voor Duits was een verzoeking. Ik snapte niets van de grammatica en dan die smerige stinkpijp! Meershoek voor geschiedenis was feest maar voor wiskunde dus ook weer moeilijk. Dan Ramakers. Daar heb ik flink wat ruzie mee gehad. Thiele voor Engels. Wat een gaaf mens was dat. Besselink met zijn slangen en dat kettingroken. Ik kreeg zelf ook altijd trek in een peuk. Die in de befaamde fietsenstalling diep werd geinhaleerd. Ik reed op een vreselijk stoere peugeot damesbrommer.

  2003, Maurice Houdijk

  1e klas Rateland (Hij geeft nog altijd les op de Maria Bernadette basisschool.

  1e klas Rateland (Hij geeft nog altijd les op de Maria Bernadette basisschool. Mijn neefje zat vorig jaar bij hem in de klas.) De 2e klas Juffrouw van Wijk (Zij kon heel mooi tekenen op het bord), De 3e klas Juffrouw Bartels, 4e klas meneer van Doorn. (Hij is later nog direkteur geworden van de Maria Bernadette basisschool. Maar hij deugde niet en is overspannen weggestuurd.) 5e klas Rateland nog een keer. (Was leuk want ik mocht hem graag.) 6e klas Sarolea. Deze man was gewoon echt gek. Mijn broers en zus hadden ook een bloedhekel aan hem. Was een man met een onvoorspelbaar karakter en kon op de gekste momenten helemaal uit zijn vel springen. Mijn beste vriend Atje Draaisma heeft hij eens aan de kraag van zijn shirt opgetild. Toen hij antwoordde op de uitbarsting van Sarool 'potver drie dubbeltjes', 'Oh, ik dacht dat het er vier waren'.

  2003, Maurice Houdijk
  ?