Maurice Corbach

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maurice Corbach en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Maurice Corbach heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik heb gemengde gevoelens over deze school.

  Ik heb gemengde gevoelens over deze school. Aan de ene kant een te gekke tijd mee gemaakt, maar in het begin ook erg veel problemen met leraren en leerlingen gekend. Mijn beste vrienden waren Jasper wegenaar en Marten Sprenger erg veel lol gehad met deze gasten. Verder was ik dol op het zwembad en mocht in de pauze graag tafelvoetballen, tafeltennisen, slap lullen, luisteren naar swingbeat op mijn walkman. Ik ben in '96 naar Hilversum verhuisd en woon momenteel in Bussum met mijn vriendin Eva waar ik al weer 9 jaar een super relatie mee heb. Binnenkort gaan we samen verhuizen naar Kortenhoef. Ik werk bij Brink's op de Aftersales en in het weekend ben ik nog regelmatig te vinden in Groningen. Mijn grootste hobby is muziek maken. Dit doe ik samen met de Dj's van Silver City. ( ****************** )

  2004, Maurice Corbach

  Mijn aanvaringen met meester Henk, Apenkooi in de sporthal, Verkering vragen d.

  Mijn aanvaringen met meester Henk, Apenkooi in de sporthal, Verkering vragen d.m.v. briefjes aan Marlinde en Maggie. En een lange en leuke vriendschap met Martijn v. Vulpen.

  2004, Maurice Corbach
  ?