Maureen Verhoeve

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maureen Verhoeve en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Maureen Verhoeve heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Goede school, leuke excursies (o.

  Goede school, leuke excursies (o.a. Brussel), weekendje Terschelling, concierge Ed(je), te gek eindfeest. Veel profijt gehad van de opleiding, heb ruim 10 jaar in de reisbranche gewerkt!

  AVR Reisbureauvakschool, 1992

  Klas 1 juf Corrie (streng maar wel lief), klas 2 juf Nederhoff (dat hoofdrekenen was erg moeilijk voor me.

  Klas 1 juf Corrie (streng maar wel lief), klas 2 juf Nederhoff (dat hoofdrekenen was erg moeilijk voor me...), klas 3 juf Paula (Stut) (bijnaam: juffrouw "trut", sorry...) en meester Hin (bijnaam: Hinnespin, maar toch vond ik het altijd een lieve man), klas 4 weer meester Hin, klas 5 meester Raak (pas op voor die bordenveeger en de lijmpotten die je naar je hoofd geslingerd kreeg...en veel strafwerk heb ik moeten schrijven), klas 6 meester Schrama (tja, wie kent hem niet, ik herinner me vooral zijn donderpreken, zijn "gestoei" met Mark Duwel en Mitchell Meeuwig en de ad-remme opmerkingen die hij altijd had, en natuurlijk meester Eddie (gym), zijn lessen vond ik altijd super! Kortom: ik heb op de Antoniusschool een hele leuke tijd gehad! Ook leuk om te melden: vriendinnen waren Petra Langeveld, Isabelle Sloep, Chantal Mesman, Chantal Rijke, Liza Sol, Tanja van Oel. Ik was zo ongeveer mijn gehele basischooltijd verliefd op Mark Duwel, maar natuurlijk ook op anderen want toen kon en mocht dat gewoon (!) o.a. Mitchell Meeuwig en in klas 6 op Richard Stern.

  Sint Antonius, 1980

  Heb een te gekke tijd gehad op het FIO! Favoriete leraren waren Bax (klassenleraar brugklas en Biologie) en Botman (economie, echt een schatje die man!).

  Heb een te gekke tijd gehad op het FIO! Favoriete leraren waren Bax (klassenleraar brugklas en Biologie) en Botman (economie, echt een schatje die man!). verder had je nog Bruinsma (Frans, zijn boodschappentas en zijn opmerking als het een chaos was in de klas: "Ik wacht, men brult en tiert", geweldig), dhr. Lipmann (Engels, "Pak je huiswerkboekje") en mevr. Lipmann (Duits, "M, driepoot, N tweepoot"en haar prachtige (NOT) kanariegele mantelpakjes), de godsdiensleraren die altijd gillend gek werden en zo kan ik nog wel even doorgaan. De gymlessen vond ik ook altijd erg leuk (Timmer en Rietvink), vooral als we buiten gingen softballen. Geweldig waren natuurlijk ook altijd de schoolfeesten, de werkweek Texel in 2 VWO en het toneelproject in 4 VWO. Vriendinnen waren Martine de Wijs, Marielle Stokman, Mary van Dongen, Sally de Vree, Jorine van Leeuwen, Astrid de Regt, Annemieke Verbaan. Martine, Marielle en Mary zie ik nog regelmatig.

  Fioretti College SGM v, 1986

  ?