Maureen Kaffa

Kent 0 personen

INLOVE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maureen Kaffa en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Maureen Kaffa heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  één groot gekkenhuis was het errrug leuk !.

  één groot gekkenhuis was het errrug leuk !

  2005, Maureen Kaffa

  de leukste herrinneringen heb ik aan de tweede klas .

  de leukste herrinneringen heb ik aan de tweede klas ...mijn neef raymond zee zat toen ook bij mij in de klas en alfred sahassanonda en mario van kuik en evert-jan spring in't veld hannie boogaards martin van de woerd berend-jan mulder rudolph szabo,rob van de zwan. arno kootje(raam en vingerverhaal),robbie hoogendoorn malie barbier Pietje?? bennie van der zwan en veel meer namen schieten mij zo snel niet te binnen wel zou ik heel graag iedereen weer eens willen zien alvast allemaal de groetjes en als je me wilt mailen vind ik dat errug leuk!

  2003, Maureen Kaffa

  Hoi Ik zat in de klas met heel veel van jullie heb ik gezien ik vind het echt te gek dat ik hier jullie namen weer terugzie.

  Hoi Ik zat in de klas met heel veel van jullie heb ik gezien ik vind het echt te gek dat ik hier jullie namen weer terugzie..mijn beste vriendinnetje toen was Rina Geitenbeek en favoriete vriendje was Wimpie maar de rest van de klas was ook geweldig nu heb ik het over de 6de klas bij meester Romijn de tweeling Michael en Peter Muires martin van de woerd, Ciska terlingen benny van der Zwan, koos, Jopie,maar ja zo kan ik nog wel even doorgaan ik ben benieuwd hoe het nu met jullie is en ik hoop jullie ook allemaal weer eens te zien en als je mailt vind ik het ook te gek groetjes

  2003, Maureen Kaffa
  ?