maureen ho

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van maureen ho en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  maureen ho heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  de moeder van danielle v peeren kon de lekkerste pannekoeken bakken! heerlijke 3e klas bij nieuwe meester vree met marscha baars, tinda borst die naar lelystad verhuisde, niels en hoe heette dat boefje ook alweer? danielle die ineens een aardbei-allergie

  de moeder van danielle v peeren kon de lekkerste pannekoeken bakken! heerlijke 3e klas bij nieuwe meester vree met marscha baars, tinda borst die naar lelystad verhuisde, niels en hoe heette dat boefje ook alweer? danielle die ineens een aardbei-allergie had, pony's bij esther peek en die overvriendelijke meester groenewoud. later ging ik bij juf nieuwenhuijzen wat ik wat minder gezellig vond en de rest feesten bij meester rootselaar. turnen bij funen, de gymlessen vond ik erg leuk. met mooi weer slagbal op het plein en anders lekker vaak basketballen geloof ik. juffrouw fleddermans aka juf fledderkak vond ik wat te streng.

  Hogewegschool, 1975

  ?