Mattie Stam

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mattie Stam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mattie Stam heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Da's erg lang geleden.

  Da's erg lang geleden. Ik herkende nog een paar gezichten op de foto, maar wie weet vind je jezelf erop terug. Ik mocht nooit in de bouwhoek, want dat was voor de jongens....... en de meisjes moesten in de poppenhoek; wat had ik een hekel aan poppen.......

  openbare kleuterschool, 1963

  Na wat omzwervingen kwam ik toch weer op de lerarenopleiding terecht.

  Na wat omzwervingen kwam ik toch weer op de lerarenopleiding terecht. Hier heb ik de vakken tekenen en textiel bestudeerd en mijn diploma gehaald in 4 1/2 jaar. Daarna eerst uitzendwerk, 52 sollicitaties, waarvan er maar 3 terugkwamen, 1 1/2 jaar op het KNMI gewerkt bij de studio, 1 jaar lesgegeven op de Grafische School in Utrecht en uiteindelijk gekozen voor een fulltime job bij mijn eigen kinderen, waar ik nooit spijt van gehad heb.

  Stichting Opleiding Leraren..., 1979

  Weinig herinneringen schieten me te binnen.

  Weinig herinneringen schieten me te binnen. Wel een staking in het eerste jaar waarvan ik het fijne nooit begrepen heb. Ik kwam weer op school toen men "uitgestaakt" was, na 2 dagen. Tijdens de stages kwam ik er achter dat de verpleging me eigenlijk helemaal niet lag. Dus koos ik een andere studie en maakte de HBO-V niet af. Uiteindelijk werd het toch lerares, via de SOL in Utrecht.

  Hogere School voor Gezondhe..., 1976

  ?