Matthijs Müller

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Matthijs Müller en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Matthijs Müller heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Huiswerk maken op de gang, bij dhr Hardon of dhr Mugge.

  Huiswerk maken op de gang, bij dhr Hardon of dhr Mugge. Kortom er genoten van mijn pubertijd. Dhr de Bruyn met zijn eeuwige het is " kousbousen" Geen onaardige man. Mevr Maier Maandag ochtend en het biologie lokaal homoniemen en synoniemen. (Na de middelbare school 3 jaar bij uitgever van Oorschot gewerkt. Lekker veel lezen). Zware sjekkies draaien van Den Hollander. Heel veel geleerd van Dhr Vink (wis en nat). in tegenstelling tot die overspannen Amsterdammer die ook wiskunde gaf. Dhr schuurman (biologie) die ons altijd waarschuwde voor de gevaren van het roken apehaar. (Shag?). Mevr Sprik en Mevr Plattel veel te lief voor die ongebundelde energie die wij hadden. Herken veel mensen van de foto van Martin Kelhout. Ik sta tussen Onno Bronckhorst en Pim Bottema.

  mavo, 1974

  Een geweldige plek voor een school.

  Een geweldige plek voor een school. In de pauzes speelde we kastie op het veldje. (Dinant Brunsveld wou altijd voetballen) Heb me nooit echt welkom gevoeld. Jan te Riele moest mij altijd hebben. Huizinga die gewoon in de klas rookte. Ik ben nog vaak in Kl Dochteren.

  O.B.S. Klein Dochteren, 1971

  ?