Mathilde van Wijk

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mathilde van Wijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 21

  Mathilde van Wijk heeft 21 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Geweldige jaren met Manon, Johan, Michael, Roy, Jullian, Bas, Marcel, Michal, Milou, Brunhilde, Miriam en alle anderen die ik vergeten ben van ons jaar.

  Geweldige jaren met Manon, Johan, Michael, Roy, Jullian, Bas, Marcel, Michal, Milou, Brunhilde, Miriam en alle anderen die ik vergeten ben van ons jaar. Supertijd! Interessante studie, leuke stage (Centraal Beheer), goed uitgaansleven in Nijmegen en veel neven-activiteiten gedaan. Vriendin Manon voor het leven aan overgehouden, vanaf dag 1 onafscheidelijk en nu zien we elkaar nog! Ook met Johan en Michael heb ik nog regelmatig contact, zowel prive als zakelijk.

  2004, Mathilde van Wijk

  Erg leuke tijd met Antoinette, Masja, Monique, Miriam en Petra! We hadden erg leuk clubje en deden veel samen, ook buiten schooltijd! Voor het eerst op kamers! Geweldige stad Utrecht en heerlijk uitgaansleven! Donderdagavond Dikke Dries en aansluitend Fel

  Erg leuke tijd met Antoinette, Masja, Monique, Miriam en Petra! We hadden erg leuk clubje en deden veel samen, ook buiten schooltijd! Voor het eerst op kamers! Geweldige stad Utrecht en heerlijk uitgaansleven! Donderdagavond Dikke Dries en aansluitend Fellini's! Swingen! Geen moeilijke studie maar ontzettend veel doe-activiteiten en verslagen! Fijne leraren! Uiteindelijk wilde ik toch verder kijken dan het basisonderwijs en ben ik onderwijskunde gaan studeren aan de Universiteit van Nijmegen. In 2003 en 2004 wel voor groep7 en 8 gestaan!

  2004, Mathilde van Wijk

  Kleine dorpsschool in het Betuwse Rijswijk.

  Kleine dorpsschool in het Betuwse Rijswijk. Goede herinneringen aan deze tijd, klasgenoten en alle leraren/leraressen. Erg op mijn gemak gevoeld altijd, veilige vertrouwde kleine omgeving. Ging graag naar school. Opvallend in vergelijking met onderwijs nu: we hadden dan wel geen gymzaal maar zwemles hadden we wel elke week en veel buitensporten op het veldje naast de school. En de schaatswedstrijden op de uiterwaarden, ook om nooit te vergeten toch?! (Wie heeft er nog foto's en video's van deze tijd?) Nu moet je je kind 9 maanden op een wachtlijst zetten om te leren zwemmen.... Bovendien zitten mijn kinderen nu op een school met 500(!) leerlingen, waarvan 9 kleuterklassen (buitenwijk Nijmegen). Op zulke momenten kijk ik helemaal graag terug op de voordelen van een kleine dorpsschool. Toch verkies ik de stad boven het dorp en mijn zoontje vindt het geweldig om op een school te zitten met een theaterzaal, een sportzaal, muzieklokalen, handvaardigheidslokalen, veel buitenschoolse activiteiten en 3 verdiepingen! Leuke tijd gehad met Ingelies, Ria, Rika, Marie-Louise, Cor en Jaap, Jan Willem, Dick, Edgar, Bennie en vele anderen. Ben benieuwd hoe het met iedereen is! Groetjes!

  2004, Mathilde van Wijk
  ?