Mathilda Schluter

Kent 3 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mathilda Schluter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 12

  Mathilda Schluter heeft 12 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Heel raar.

  Heel raar....ik kan me heel weinig herinneren van deze tijd. Wel weet ik nog dat ik het heel erg naar mijn zin heb gehad. 'k Zat in een klas van 21 (??) met maar 6 of 7 meisjes. Echt een jongensklas. In het 2e jaar ingestroomd, na de HAVO. Dat jaar zaten we aan het Laagveen. Volgens mij in het 3 jaar zaten we in de Tinaarlostraat. De studieweek in Chaam nog herinnren. Enkele klasgenootjes: Theo de Joode, Irene Liu, Martin Vink. Ik heb alle namen uit de 2e klas bij de klassenfoto gezet; alleen weet ik van een hoop niet meer wie wie is. Wie van jullie kan mij helpen de foto te completeren? Stuur maar een mail!!!

  2004, Mathilda Schluter

  Ben in de 2e klas na de Kerstvakantie ingestroomd en heb een hele gezellige tijd gehad op Zandvliet; vooral de laatste 2 (of 3) jaar met DEN HEIJER voor handel en economie.

  Ben in de 2e klas na de Kerstvakantie ingestroomd en heb een hele gezellige tijd gehad op Zandvliet; vooral de laatste 2 (of 3) jaar met DEN HEIJER voor handel en economie. De "studieweek" in Londen met VD VEEN, die vanwege rugklachten tussentijds terug moest. PRINS die het altijd had over 'niet onaardig gedaan' (waar ik zelfs nu nog steeds met mijn zus (Gina Harteveld) hard om moet lachen). VAN STEENWIJK die altijd goed, gezellig en leuk verhalen kon vertellen. Nu werk ik vlakbij Zandvliet en ik kijk er met heel veel plezier op terug!!

  2004, Mathilda Schluter

  Wat ik me vooral kan herinneren is dat we in de 5e klas heel veel meesters hebben gehad.

  Wat ik me vooral kan herinneren is dat we in de 5e klas heel veel meesters hebben gehad. Begonnen met meester GROENVELD (die zelfs nog les aan mijn moeder had gegeven) en geëindigd met meester TERPSTRA uit Friesland. Daartussen zaten er nog meer, maar daar weet ik geen namen meer van. Juffrouw VD ZWAN zowel in de 2e en als in de 3e klas; juffrouw BOER(S)MA in de 1e klas; meester POST in de 4e en in de 6e klas hoofdzakelijk meester BERLIJN met als hulpmeester meester BRIL zónder bril, maar mét snor!

  2004, Mathilda Schluter
  ?