Mathieu deBrouwer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mathieu deBrouwer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Mathieu deBrouwer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Kennismakingskamp in Tubbergen.

  Kennismakingskamp in Tubbergen. Erg goed jaar gehad met Eric & Judith Schut, Teddie Steen, Rob Copal, Donald en Ellie Wiedemeijer, Mike Weterman, Marion Goossens, Karin van de Wouw, Adrienne Kleiberg, Ingeborg en Irmgard van de Brand, Manon Schaap, Jan Sinot, Marc Schilders etc.etc. Biologieleraar Harrie Heling en ik, waren als water en vuur o.a. doordat ik eens tijdens een ontleedles van Zeepieren, een exemplaar tussen de borsten van Judith Schut wierp. Geweldige reactie natuurlijk. 17 jaren later zijn we dikke vrienden geworden toen het lot besliste dat we in hetzelfde hockeyteam bij Were-Di kwamen te staan. Kortom; zeer goede herinneringen aan mijn tijd in Oisterwijk.

  2004, Mathieu deBrouwer

  Overgang van jongenschool Leo XIII naar deze gemengde school heeft me één extra jaar gekost.

  Overgang van jongenschool Leo XIII naar deze gemengde school heeft me één extra jaar gekost. Het was een gezellige school met veel vriendjes als Michel Meuleman, Nol Havens, Ferd van Gestel, Vincent de Laat. Ook de leerkrachten met aan het hoofd, de bijzonder vriendelijke man, dhr. van Berkel hebben mij een leuke tijd bezorgd. Onderwijzer Van Hoof heeft gedurende tien jaren mij gevolgd van de Leo XIII school naar Ons Stedeke en iets later weer als wiskundeleraar op de Oude Dijk .....

  2004, Mathieu deBrouwer

  Leo XIII School heb ik als streng ervaren.

  Leo XIII School heb ik als streng ervaren. Frater Leonardo ben ik later in een heel andere hoedanigheid weer tegengekomen; vriendelijke man toen. Na de omschakeling naar IVO Mavo ben ik naar Ons Stedeke gegaan in de Stedekestraat. Een totaal andere wereld.

  2004, Mathieu deBrouwer
  ?