Mascha Vriens

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mascha Vriens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Mascha Vriens heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  tja hier maakte je als kind je eerste vriendjes, en dacht je dat het voor eeuwig was.

  tja hier maakte je als kind je eerste vriendjes, en dacht je dat het voor eeuwig was....dus niet! Opzich een leuke school, alleen je leerde er zo weinig...dat je op het voortgezet onderwijs dus met een achterstand zat! De lessen van Henzepeter waren het leukst..die van meester Veldman duurde altijd maar een paar uur, vaak liet hij ons alleen in de klas..

  2004, Mascha Vriens

  les van juf Fenna, juf Kram en er was ook nog een blonde???.

  les van juf Fenna, juf Kram en er was ook nog een blonde???

  2004, Mascha Vriens

  Aan deze school heb ik weinig herinneringen, heb alleen het examenjaar gedaan om zo toch mijn papiertjes te kunnen halen, dat mocht op mijn vorige school namelijk niet.

  Aan deze school heb ik weinig herinneringen, heb alleen het examenjaar gedaan om zo toch mijn papiertjes te kunnen halen, dat mocht op mijn vorige school namelijk niet. Maar kan me weinig narige momenten herinneren, alleen dat het nogal in een criminele buurt zat en dat dat verkeerde mensen aantrok die dan weer op ons schoolplein bleven hangen... Ik weet dat Ans Bos ook nog een eens met een mes was bedreigd...niet zo gezellig dus..

  2004, Mascha Vriens
  ?