Mascha de Boo

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mascha de Boo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mascha de Boo heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Toen de tijd heette het de Kappersdagschool.

  Toen de tijd heette het de Kappersdagschool. Samen met Frederiek gingen we met de trein van Hoogeveen naar Groningen, toen zat Marcel uit Meppel er al in en in Hoogeveen stapten er nog meer meiden in. Gezellig was dat altijd!! Juf Katie was een schat van een lerares, met haar franse accent en als ze boos op ons was begon ze altijd in het frans te schelden, lachuh. Hoe zou het met haar zijn??? Oja de strijd tussen de Groningers en de Friezen, wij als Drenthen zaten er altijd tussen :-)

  Hairstylisten College, 1987

  De Mavo avonden in restaurant/café Nijmeijer waar we met vrienden uit de buurt heen gingen.

  De Mavo avonden in restaurant/café Nijmeijer waar we met vrienden uit de buurt heen gingen. Super gezellig waren die avonden!! Toto, Wildeboer en meer zal je nooit vergeten zoals meer hier zeggen. Toch leuk om mensen van de Mavo weer te spreken, Jacqueline, Inge, Renate, Chris K. etc. etc.

  Openbare MAVO / MULO, 1983

  Samen met Lorette en Walda fietste ik altijd naar school.

  Samen met Lorette en Walda fietste ik altijd naar school. Meester Wielink is nog steeds werkzaam op deze school maar dan niet meer als leraar maar als directeur. De meeste klasgenoten spreek je nog wel eens omdat ze in de buurt wonen. Riëtte, Allard, Herry, Klaas Jan, Michaël, Harco, Anita etc. etc.

  De Rozebottel, 1978

  ?