Maryanne van der Schans

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maryanne van der Schans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Maryanne van der Schans heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Was een late leerling, dus heb ik 3 jaar gekleuterd.

  Was een late leerling, dus heb ik 3 jaar gekleuterd. Onze juf was een schat, een donker typ (Indisch??) met hele lange nagels een knapperd. Wij zaten met alle kindjes op een bankje met onze truitjes omhoog en dat ging de juf met haar lange nagels lekker over onze ruggen kriebelen, heerlijk! Is niet meer mogelijk in deze tijd volgens mij. Ook mocht ieder kind een keer bij de juf tussen de middag een boterham eten. Volgens mij woonde ze op de Offenbachlaan. Verder herinner ik me alleen nog een Irene en toevallig ben ik laatst op een feestje Angelica tegengekomen die blijkbaar ook bij me in de klas heeft gezeten, maar ik kan me haar niet meer herinneren. Heb helaas ook geen klassenfoto meer, dus ik ben heel benieuwd naar reacties en vooral foto's.

  Kleuterschool het Rakkertje, 1969

  Vanuit Eindhoven met de trein naar Tilburg.

  Vanuit Eindhoven met de trein naar Tilburg. In de Stationsstraat altijd even bij de bakker naar binnen voor een croissantje. In de pauzes naar het café voor een kop chocolademelk. Leuke opleiding heb ik daar gehad. Heb daar geen echte vriendinnen gemaakt, maar had wel contact met een paar meiden tijdens de opleiding. We reisden gezamenlijk op en neer en hebben veel lol gehad onderweg. Het was in mijn herinnering altijd erg leuk op vrijdag, want dan kwam de soldaten in de trein en daar dolden we regelmatig mee.

  Instituut Schoevers, 1983

  Ik kan me juffrouw Lokkerbol nog herinneren.

  Ik kan me juffrouw Lokkerbol nog herinneren. Verder had ik 'verkering' met Cees van der Meer. Ik was één van de weinige kinderen die i.v.m. verhuizing mocht overblijven. Nogal vreemd in die tijd.

  Christelijke Nat. Basisscho..., 1971

  ?