Ontdek PLUS

mary witteman

Kent 13 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van mary witteman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  mary witteman heeft 7 klassenfoto's en kent 13 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juf.

  Juf. Devilee en dat houten klimrek, waar je splinters van in je handjes kreeg, de watertafel in de klas, schoolmelk uitdelen (je mocht dan helpen er rietjes in te prikken) de keer dat de juf de pot water van het verven liet vallen en de vloer er zo mooi gekleurd uitzag, haar mooie verhalen waar je helemaal in "weg kon kruipen" De keer dat we door het grasland naar de weg moesten lopen en onder het schrikdraad door moesten! O, wat vond ik dat eng! Huilen!

  Mariengaard, 1958

  Wat ik me vaag van de kleuterschool kan herinneren: de zusters in het zwart en juf.

  Wat ik me vaag van de kleuterschool kan herinneren: de zusters in het zwart en juf. Trees? De tafeltjes hadden opstaande randjes, zodat de blokken er niet afvielen. En die keer dat ik van de Witte Singel 15 (daar woonde ik) met mijn poppenwagen met van die houten wieltjes naar school was gerend (mocht niet van mijn moeder natuurlijk!)Die mocht toen vooraan in de klas staan. Vraagje: wie heeft misschien een foto van die kleuterklas? Ze moeten er zijn!

  Maria, 1957