mary hoorn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van mary hoorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  mary hoorn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  aan deze school heb ik heel ve...

  aan deze school heb ik heel veel herinneringen.juf betsema die was gek op oren dus als je niet luisterde pakte ze je bij je oor beet.de teken meester ik weet niet meer hoe die heet.meester casper leuke man.meester van zon dat was een lieve man,als ik er uit was gestuurd door ruud de lange moest ik onder de bel staan , en dan zei die wat sta je daar weer.en dan zij ik , ik heb niks gedaan ik zong te hard en dan zij die ga maar thee halen bij de corcierge en dan dronken we samen thee,meester van zon zag ik vaak op duinrell als die op school reisje was met school,dan kwam die altijd me broer en mij gedag zeggen .ja meester de lange met mij is alles toch goed gekomen.ik ben al 19 jaar samen met de zelfde man en we hebben een dochter van 14 jaar. ben kapster geworden en 8 jaar geleden ben ik de opleiding spw gaan doen .ik ben nu dus peuterspeelzaal leidster (voorschool piramide). meester theo en ze vrouw heb ik ook nog wel een sgezien op vakantie, en theo zelf toen die hoofdmeester was op de helenparkhurstschool daar was ik toen leidster op de peuterspeelzaal.ik weet nog wel een paar namen van kinderen die bij in de klas hebbben gezeten,vera de koning, nancy vierling ,indrawatie,rivat,het zal me leuk lijken om een keer allemaal bij elkaar tekomen .weet u nog meester de lange dat u me achter na zat in de school om dat ik niet wou luisteren . en kamphuis dat was toch het aller leukste ik hoop gauw wat van iedereen die mij herkend wat te horen .nou meesters leuk om van jullie wat te horen via deze site doeiiiiiiiii groetjes mary

  2005, mary hoorn

  we hadden een hele leuke klas ...

  we hadden een hele leuke klas ik zat met jeannetvan der dussen,esther,thea otten anita snur,geraldine ,tineke,monique beyersbergen, patricia, ik heb daar een hele leuk tijd gehad.

  2005, mary hoorn
  ?