Bekijk het volledige profiel van Marvin Irion en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Marvin Irion heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

De familie Kensmil die naast d...

De familie Kensmil die naast de school woonden boven de rouwkamers. Roberto en Heidi Warnert voor hun oudere zus moesten wij altijd oppasen zij deed namelijk aan karate. De grote brand die woede op de Stadhouderskade naast onze school waardoor wij vanwege de rook overlast vrij krijgen. Wij speelden met een groepje jongens ook vaak in de pauze rugby met karate. En als we dat niet deden klomen wij op het muurtje op het speelterrein om de naakt modellen te bespioneren. Naast onze school zta volgens mij een soort kunstacademie die gebruik maakten van naaktmodellen. Dit was altijd vechten om wie de beste plaats had. Oude bekenden zijn Heidi en Heidi, Brian en Ruth. Wat ik mij ook nog goed kan herrineren is een moeder die een stukje van mijn haar had geknipt omdat ze dacht dat ik een stukje van haar dochter haar, haar had afgeknipt.

2003, Marvin Irion

Meester Dunker (5e klas) had v...

Meester Dunker (5e klas) had van alles wat. Meester Stippel (6e klas) erg streng maar rechtvaardig. De enige twee mensen die ik mij nog kan herrineren uit mijn klas zijn twee meisjes. Volgens mij waren zij beste vriendinnen, Karin en Snezana. Onze hoofdmeester was meester van Leeuwen en ik vond dat best een toffe kerel. Wat mij ook nog te binnen schiet was een soos waar wij wel eens naar toe gingen genaamd Ceramplein.

2003, Marvin Irion

Ik heb meen ik drie maanden op...

Ik heb meen ik drie maanden op deze school gezeten. Had een conflict met de aardrijkskunde leraar en deze gaf ook nog twee andere lessen dus je begrijpt het al, exit. Ik zat in de klas met een meisje die ik meen Margo heette. Zij maakte heel vaak mijn wiskunde proefwerken. Zij was daar namelijk een kei in. Het was een korte maar erg leuke tijd. Ik kan helaas niet meer op namen uit mijn klas komen maar wie weet kan iemand mijn geheugen op frissen.

2003, Marvin Irion
?