Martine Veldman - Seegers

Kent 45 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martine Veldman - Seegers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Martine Veldman - Seegers heeft 1 klassenfoto's en kent 45 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Dit was helemaal wat ik wilde doen en leren, alleen viel dat nog niet mee, als je niet van een bedrijf kwam en het niet allemaal zo snel kon vatten als de rest.

  Dit was helemaal wat ik wilde doen en leren, alleen viel dat nog niet mee, als je niet van een bedrijf kwam en het niet allemaal zo snel kon vatten als de rest. Dit waren tropenjaren voor mij, zwoegen zeg maar. Het was een fijne school, leuke leraren en een hoop lol gehad. Dankzij leraar Madern kreeg ik mijn eerste baan en het was helemaal wat ik wilde doen, op kantoor en werken met/voor boeren. Ik wou dat ik wat minder hard had hoeven leren toen en wat meer lol had kunnen maken, want die tijd komt niet meer terug. Ik vond alle vakken en leraren leuk, kostte me alleen te veel tijd en moeite. Maar ben blij dat ik het heb afgemaakt. Ik maakte geen veel vriendinnen, goede waren Helma te Boekhorst, Ellie Freriks en Marjan Leusink. De vriendjes waren: Mark Willekes, Evert Jan Regelink, Dick Schieven en René Rutjens. En ik zou het zo weer overdoen.

  2010, Martine Veldman - Seegers

  Ik deed er een opleiding voor Receptioniste daar, voor 1 jaar.

  Ik deed er een opleiding voor Receptioniste daar, voor 1 jaar. En mijn beste vriendin was Marianne van Weelden. Het was een opleiding die mij wat meer 'lag' en wat ik nog het leukst vond was dat ik maar 4 dagen van de 5 in een week naar school hoefde. Wat ik niet leuk vond was dat iemand mijn fiets had gestolen, die woensdag. Dat ik maar slechts 1 uur naar school hoefde. Het heeft een paar jaar geduurd voordat ik het terugvond, via de postcode die erin stond. Dit jaar daar was voor mij een periode die ik wilde afsluiten, ik was het beu om nog in de schoolbanken te zitten. Gelukkig vond ik een baan in April 1988 en werkte daar tot ik ging verhuizen en trouwen.

  2010, Martine Veldman - Seegers

  Dit was toch wel de leukste lagere school met de leukste en liefste leraren, juffrouw Wesselink was er lief en meester Jansen was gewoon een hele leuke leraar.

  Dit was toch wel de leukste lagere school met de leukste en liefste leraren, juffrouw Wesselink was er lief en meester Jansen was gewoon een hele leuke leraar. Er was 1 jaar bij, de 3e klas, toen we zaten bij de Kleuterschool aan de overkant, gemixt met de 4e klas, bij de peuterzaal. Het was knus en je had het gevoel dat we niet eens op school zaten. De bomen ruisden om het klasje heen en het was heerlijk rustig. Ik had een paar vriendinnen toen: Hanneke Siebelink, Dianne Remmig, Henriette Reindsen, Christa van Dillen waren toen toch wel de beste vriendinnen uit die tijd. Ik was er slechts 4 jaar, maar dat laatste jaar was het fijnst.

  2010, Martine Veldman - Seegers
  ?