Martine Snapper-Schielein

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martine Snapper-Schielein en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Martine Snapper-Schielein heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel opgetrokken met Sandra, Berthe, Marianne, Willie en wat had meneer Ham het zwaar in het begin.

  Veel opgetrokken met Sandra, Berthe, Marianne, Willie en wat had meneer Ham het zwaar in het begin.. Het afdansen in het gymlokaal. Een hele kleine school waar iedereen elkaar kende.. Hegeman een goede leraar! Heij kon erg leuk vertellen over geschiedenis, maar ik ging voor excact en dus na het eerste jaar die vakken eruit.

  Wilhelminaschool voor MAVO, 1981

  Scheikunde bij Hummel, Wiskunde bij Pieter.

  Scheikunde bij Hummel, Wiskunde bij Pieter. De Gymlessen waren ook leuk, prima gecoached door Gerard en hij zorgde er wel voor dat de meisjes die eerst altijd 'ongesteld' aan de kant zaten nu ook mee 'moesten' doen, en met pit!HAVO gedaan en daarna VWO. Nicole, Esther en Ilka waren mijn vriendinnen. Met de laatste 2 veel wezen 'stappen' in L'etoile. We dansten tot we geen voeten meer over hadden. Leuke tijd! Met Nicole nog op vakantie geweest een erg aardig en sportief meisje die 'surfgek'was. De Wolff die steevast aan het trommelen was achter in de klas...het zat er al vroeg in.. Eindexamen feest was erg leuk!

  De Breul, 1985

  Spelen op het grote plein met een slinger van tikkers de overgebleven kinderen aftikken en dan met zijn allen omvallen.

  Spelen op het grote plein met een slinger van tikkers de overgebleven kinderen aftikken en dan met zijn allen omvallen. Meester Jongepier die met de brandslang een watergevecht deed... De musical die we opvoerden waarbij ik een van de kaasmeisjes was.

  Bantuinschool, 1973

  ?