Martine Rooker

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martine Rooker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Martine Rooker heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Een leuke en gezellige kleinschalige opleiding!.

  Een leuke en gezellige kleinschalige opleiding!

  2008, Martine Rooker

  Vreselijk eind fietsen vanuit Aartswoud, lessen van Jos Velzenboer, Heinsdijk, Mollema, Tol.

  Vreselijk eind fietsen vanuit Aartswoud, lessen van Jos Velzenboer, Heinsdijk, Mollema, Tol...waar ik altijd dwars mee lag, van Rooij...dikwijls gesprekjes over vervelende leraren meegehad (Blackborn), Doesburg die op ziekenbezoek kwam, Bianchi met stapels nakijkwerk op haar bureau, Tjechie, Italie, zitten blijven in Havo 4, Herexamen Havo 5,natuurlijk ook de klasgenootjes die ik me nog goed kan herinneren...Jeroen Dirks, Jeffrey Kaleveld, Jose Tesselaar, Ilse Kooy, Lotte en Jose enz enz. leuke en minder leuke tijden, maar wie weet ben ik straks ook wel zo'n vervelende leraar Nederlands op Wiringherlant!!Lijkt me erg leuk!

  2004, Martine Rooker

  Het leukst op deze school vond ik de lessen van juf Els (Mannis)! Zij was echt een geweldige lerares en ik vond het echt jammer dat ze weg ging.

  Het leukst op deze school vond ik de lessen van juf Els (Mannis)! Zij was echt een geweldige lerares en ik vond het echt jammer dat ze weg ging. Ik heb nog een tijdje brieven naar haar geschreven en kreeg ook meerdere keren wat terug. Het lijkt me ontzettend leuk om haar nog eens te ontmoeten. Verder vond ik de lessen geschiedenis van meester Menno Meihuizen ook super en natuurlijk de barbeque bij hem in de achtertuin! Ik heb een hele leuke schooltijd op de dubbele punt gehad! Het lijkt me ontzettend leuk als er eens een reunie georganiseerd wordt!

  2004, Martine Rooker
  ?