Martine Noppen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martine Noppen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Martine Noppen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Ik kan me herinneren dat we in deze periode verhuisd zijn naar de nieuwbouw.

  Ik kan me herinneren dat we in deze periode verhuisd zijn naar de nieuwbouw. (Deze werd ernaast gebouwd) Daarnaast kan ik me herinneren dat ik voor straf gootsteentjes moest schoonmaken in het andere lokaal. Ik was 4 of 5, want het was nog in het oude gebouwtje. Ook ging ik als clown mee in de optocht. Juf Joke was mijn juf. Ik wilde in deze leeftijd ook graag juf worden, want dan kon ik ook kindertjes pesten. Uiteindelijk is het toch nog aardig goed gekomen met me

  2004, Martine Noppen

  kwam in het tweede jaar op deze school, omdat ik het eeste jaar op de Juliana mavo heb gezeten.

  kwam in het tweede jaar op deze school, omdat ik het eeste jaar op de Juliana mavo heb gezeten. Deze ging toen fuseren. Ik heb geen fantastische tijd gehad hier, maar verschrikkelijk was het ook niet. Vooral omgegaan met Aline Haasnoot, Mirjam Benard.

  2004, Martine Noppen

  Hier heb ik de beste schooltijd ooit gehad.

  Hier heb ik de beste schooltijd ooit gehad. Ik doe dan wel niets met mijn diploma, maar heb wel heel erg veel over mezelf geleerd! Anne bedankt! en de anderen ook natuurlijk. Superschool! Carlijntje is nog altijd mijn beste vriendinnetje!

  2004, Martine Noppen
  ?