Martine Boesten

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martine Boesten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Martine Boesten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Geweldige kleuterjuf Hamelink! En ze herkende je na 15 jaar nog als ze je tegenkwam.

  Geweldige kleuterjuf Hamelink! En ze herkende je na 15 jaar nog als ze je tegenkwam. Juf Bouwer, Mooijen-Van Arkel, naam van juf van de derde ben ik vergeten..., meneeer van der Zee, Wardink en Bangma. En de klas? De eerste namen die bij mij opkomen zijn natuurlijk Monica Blijenberg, Hans van Riemsdijk, Hessel ter Hoeve, Arnoud Ophuysen, Freddie van de Berg, Johan Steenbeek, Linda van der Haar, Bianca, Anita, Martin, José. En dan nog een tijdje in een combinatieklas 4/5 met Edwin Bader die ik op deze lijst ook zag. Met Yvonne en Saskia, Ilona Wamelink. En Poei Ho Pang en Cerpil Cetin (de einige allochtonen die ik in de klas heb gehad toendertijd...). En dan herinneringen: de sinterklaas- en kerstfeesten in de "grote hal", de kerstboom met echte kaarsjes en een zenuwachtige mevrouw Eskes met een natte spons op een lange stok er naast, de eindmusicals van de zesde klassen, iedere vrijdagmiddag handenarbeidproject met hulp van heel veel ouders. Dingen gedaan en gemaakt die je daarna nooit meer deed, zoals batikken, solderen en figuurzagen. En natuurlijk dat geweldige schoolplein met die mooie boom met de bank er om heen en natuurlijk de schoolbel in het koepeltje op het dak. Stuur bericht naar martine en dan het bekende tekentje en dan boesten en de rest kun je raden.

  Openbare Lagere School, 1971

  Leuke tijd gehad, met veel leuke herinneringen.

  Leuke tijd gehad, met veel leuke herinneringen. De eerste dingen die bij mij opkomen: veel klaverjassen en liters koffie tijdens tussen- (spijbel)uren in de kantine bij mevrouw Lagerweij, smoezen verzinnen voor meneer Lagerweij en Den Hartog, het houten blok van tekenleraar Van Kuijk, de luie-stoelen-muzieklessen van Van Ramshorst, een Binas-afscheidskadootje maken in de 2e Dorpsstraat voor meneer Trip, geintjes maken met de scheikunde-amanuensis (sorry, naam kwijt). En een heleboel dingen en mensen die je later pas bent gaan waarderen.... Aardigste leraren: Prak voor economie I en II en een lerares Engels wiens naam mij niet te binnen wil schieten. Minder aardig en leuk: Van der Valk (Nederlands), Van Straten (Engels), Nieuwpoort (aardrijkskunde) en Groenhuijsen (geschiedenis). En natuurlijk een heleboel klasgenoten van B6, B8 en alle VWO-klassen daarna. Atheneum 5 nog een keertje over gedaan en met die examenklas op stap geweest. Teveel mensen om allemaal te noemen: Edmée, Gert, Paola, Diederik, Marion, Simon, Bart, Ids-Jan, Paul, Nuyt en een heel rijtje die ik toen niet mocht maar waar ik nu met plezier aan terugdenk..... die namen zal ik niet allemaal noemen! voor berichten via de computer: martine en dan het bekende tekentje en dan boesten *******.

  R.S.G. Schoonoord, 1980

  ?