Martin Vos

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martin Vos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Martin Vos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Mooiste herinnering was uiteraard conciërge Gait Benjamins.

  Mooiste herinnering was uiteraard conciërge Gait Benjamins. Wij zaten slechts een half jaar op deze locatie, daar we toen verhuisden naar de Stobbelaan. Aan de Beatrixstraat kreeg onze klas bijna altijd les in het noodlokaal, midden op het plein.

  2004, Martin Vos

  Het supergrote plein, waar je geweldig kon voetballen, slagbal spelen, rolschaatsen en 's winters glijbanen maken.

  Het supergrote plein, waar je geweldig kon voetballen, slagbal spelen, rolschaatsen en 's winters glijbanen maken. Ook mooi was het schoolvoetbalteam o.l.v. dé schoolmeester!! meester Eshuis. Uiteraard werden wij Vroomshoops kampioen (ik zat toen in de 5e klas) op het lage veld van de Boys (bij het MCC). Ook legendarisch waren de knikkerperiodes; CNS Julianastraat zes was de enige school die met zgn. mixies knikkerde. Met deze kleine knikkers kon je op geen enkele andere school terecht. Goeie herinneringen bewaar ik ook aan juf van de Heide en Dijkstra. Ook de meesters Alberts en van de Werf mochten d'r zijn! 's Zondags moest ik wel geregeld over het hek van de schooltuin klimmen, om door het raam van klas 4 naar het bord te gluren. Was ik weer vergeten welke psalm of gezangliedje we moesten leren. Prachtige tijd gehad met o.a. Harrie Mollen, Henk Brunink, Gerrit Brinkman, Jan Altena, Erik Hammesfahr, Gert(je) Deijk en Johan Marsman. Na schooltijd heel vaak naar de stationssloot of het bossie van Ribberink aan de 2e Blokweg, om te spelen. In het zesde jaar verhuisden wij naar De Klimop, waar we in 2003 nog een prachtige reunie hebben gehad. Bijzonder treurig dat het oude gebouw er niet meer staat......

  2004, Martin Vos

  Net de verhuizing meegemaakt vanaf de CNS Julianastraat 6.

  Net de verhuizing meegemaakt vanaf de CNS Julianastraat 6. Mooi was het trapveldje en het afscheidsfeest, waar de meesten een favo popgroep playbackten. Onze groep (met o.a. Erik Hammesfahr) deden The Bay City Rollers. Dé meester was natuurlijk meester Eshuis.

  2004, Martin Vos
  ?