Martin Vink

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martin Vink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Martin Vink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerlijk gezegd weet ik niet meer veel van deze school.

  Eerlijk gezegd weet ik niet meer veel van deze school. Tot 1975 heb ik op de Burgemeester Bloemerschool gezeten. Toen deze school ophield te bestaan ben ik naar de Witte School gegaan. Als ik aan de Witte School denk, dan denk ik aan meester Bitter en hoe hij met zijn zware zwarte herenfiets van de Vondellaan naar school kwam fietsen. Ook Regina Pruis, Lia Ouwenkerk (ik weet niet of ik de achternaam goed spel, in ieder geval van cafetaria de IJsbreker)en Hedy, Ronald en Edwin (achternaam vergeten)zijn mij bij gebleven. Toch wel een leuke tijd.

  De Witte School, 1975

  Ik weet eigenlijk nog wel veel van deze school.

  Ik weet eigenlijk nog wel veel van deze school. Inderdaad Aikes, Stol en Levevre, maar vergeet niet meester Cees en juffrouw Anneke Wiersma. Juffrouw Wiersma heb ik zowel in de tweede als in de derde klas gehad en ik was reuze verliefd op haar. Oh ja, het einde van de school heb ik ook nog meegemaakt. Uiteindelijk zaten er nog maar 80 leerlingen op school. Ik ben samen met mijn broer (Wilbert) naar de Witte School gegaan.

  Burgemeester Bloemersschool..., 1969

  ?